Over mij

Ik ben Aysa: de persoon achter deze blog, die zo vaak mogelijk per week achter haar laptop zit om weer een artikel online te zetten. Dit doe ik in ieder geval één keer per week, maar door school is het moeilijk om een specifieke dag te kiezen.
Ik ben dol op schrijven, lezen, tekenen en bloggen. Verder kan ik geen genoeg krijgen van notitieboeken en washitape.

Voordat ik deze blog startte, had ik ook twee andere blogs maar daar doe ik niets meer mee of die heb ik verwijderd. Drie keer is scheepsrecht en ik hoop nog heel lang door te gaan met bloggen. Bloggen is iets waar ik mijn passie voor schrijven en fotografie kan combineren en dat vind ik zo mooi. De tweede heb ik voornamelijk leren kennen doordat ik begon met bloggen en daar ben ik ontzettend blij mee.
Mijn foto’s maak ik met de Canon 600D.

IMG_3951

Op deze blog schrijf ik voornamelijk over lifestyle (DIY’s, recepten, boeken enz.) en ik probeer overal zoveel mogelijk mijn eigen draai aan te geven en eerlijk tegen jullie te zijn. Af en toe zullen jullie ook Tag’s tegenkomen. Ik vind het namelijk heel leuk om zulke vragenlijstjes in te vullen.

Wil jij met mij samenwerken voor een winactie, review/recensie of een collab? Laat dan even een reactie achter en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.
Als je nog vragen aan mij hebt, kun je die in een reactie stellen op Instagram of onder een artikel. Reacties onder mijn artikelen vind ik altijd leuk :).

Je kunt hier klikken als je een uitgebreide versie wilt lezen van deze pagina, waarin ik mijn plannen en ideeën deel!

X Aysa

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s